O dezvăluire productivă despre sex

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi indicatori precum si informatii pentru viata sexuala https://jeffreyrqmt389.tumblr.com/post/646748846266908672/12-sfaturi-utile-pentru-a-face-sex foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in mod special in piele si. In mod firesc, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, web si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o masiva alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, o siguranta este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este o distincta tehnica care solicita o uriasa suma de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own - indiferent daca este in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

image

Aduceti placere orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.