Cele mai mari 3 momente din istoria filmului porno

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza idei precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

image

Printre cel mai esential BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web precum si specializate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare dominanta si trimitere, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca o indicatie pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o speciala practica care solicita o semnificativa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. https://blogfreely.net/vesterobqf/cele-mai-eficiente-sfaturi-despre-relatie-pentru-dvs Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.